Start       Aanbod        Testimonials        Contact        Nieuws        Online store

Facelift Yoga

Wat is schoonheid?

 

De legende van schoonheid: Cosmeos is een mythische Griekse godin wiens naam  harmonie en balans betekent:

Ze belichaamt stralende gezondheid dat vloeit vanuit een kern van innerlijke vrede.

Ze wil niet verstoppen wie ze is maar het eerder bekrachtigen en toelaten om haar innerlijke schoonheid te laten stralen. 

Klassiek gezien, zijn er 3 voornaamste karakteristieken die toegeschreven worden aan schoonheid: 

Symmetrie

Vitaliteit

Uitgerustheid 

Facelift yoga Is een unieke combinatie van oefeningen die ontwikkeld zijn om de spieren van het gelaat te verstevigen terwijl het de zichtbaarheid van de rimpels verzacht en het de textuur en uitstraling van de huid verfijnt.

Daar waar botox en andere agressieve externe behandelingen tegen de integriteit van het lichaam werkt, werkt dit systeem juist samen met de natuur zodat een duurzame gezonde verbinding met het gelaat, ons lichaam, onze emoties en onze energie gemaakt wordt.

Het gelaat is werkelijk een reflectie van het lichaam en verteld de verhalen van ons leven, gekend of ongekend aan degenen rondom ons. Dus, wat verteld jouw gezicht je?  Soms verteld het ons dat we ons willen verstoppen, een masker op te zetten maar aan 't einde van de dag is er geen ontsnappen aan wie we werkelijk zijn, aan wat er in ons leeft. De enige manier is om het onder ogen te zien, het aan te pakken en vooruit te gaan in een nieuw bewustzijn.   

 

In Facelift Yoga kijken we na. Daarom werken we eerst aan één helft van het gelaat om werkelijk het verschil te kunnen zien van de toegepaste oefeningen. Het heeft niet veel zin om oefeningen te doen en geen verschil te zien en voelen.  

Elke persoon is anders en elk gelaat is een andere reflectie van die persoon.Door onze spiegels te gebruiken en hoe anderen ons zien, zijn we in staat  te zien welke delen meer aandacht  en tijd nodig hebben, en hoe de verscheidene aspecten van het gelaat weer in balans te brengen . Indien jij als kind een trauma opgelopen hebt, denk je dat dat in je gezicht te zien is?

Door de beoefening van Facelift Yoga brengen we ons weer in harmonie met ons eigen natuurlijke ritme en evenwicht, en herstellen we de Symmetrie, Vitaliteit en Uitgerustheid. 

 

Deze yoga sessies zijn als het ware mini-retreats,  je komt in verbinding met je uitstraling, je gelaat, je persoonlijk ritme zoals nooit ervoor dankzij een combinatie van oefeningen die je op jezelf onder begeleiding toepast.  Je gelaat en huid voelend, verbonden met je lichaam en je ademhaling, werken aan het optimaliseren van de symmetrie, vitaliteit en uitgerustheid in je gelaat. Facelift Yoga is een moment dat je schenkt aan jezelf en dat niet ongemerkt voorbij gaat!

 
Symmetrie - Vitaliteit - Uitgerustheid 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privé Facelift Yoga Tutorial

Een Facelift Yoga kuur wordt  1x per 2 seizoenen beoefend, van 3 tot max. 6 opeenvolgende weken aan een ratio van 1x/week of een éénmalige tutorial om alles te leren over de Beauty Rituals

1u privé Facelift Yoga sessie bij HAPPISKIN of online per Skype, ZOOM of google meeting:  84,00 €

 

Ik reserveer mijn Facelift Yoga moment hier

De seizoenen en hun elementen: 

  • de lente met het element Hout

  • de zomer met het element Vuur

  • de na-zomer met het element Aarde

  • de herfst met het element Metaal

  • de winter met het element Water

 

 

 

Groep sessies Facelift Yoga

De kracht van vrouwen samen, die bewust tijd voor zichzelf nemen, via de kunst van schoonheidsrituelen is bijzonder. Tijdens deze intensieve en verrijkende sessie leer je optimaal zorg dragen voor je huid met overheerlijke biologische high-performance producten,  alsook een veelzijdige combinatie van oefeningen en massages onder begeleiding. Een bijzonder moment dat je schenkt aan jezelf en dat niet ongemerkt voorbij gaat!

Twee sessies per jaar zijn geadviseerd.

 

3u durende groep sessie: 165,00 € per sessie 

Stay tuned voor de volgende groep sessies

Breathe - Restore - Feel

© 2019 Martello Creatives