Breathe - Restore - Feel

© 2019 Martello Creatives

Start       Aanbod        Testimonials        Contact        Nieuws

Gelaatsbehandelingen

Een gelaatsbehandeling is speciaal, het is een Kunst, een schoonheidsritueel, dat de mogelijkheid geeft je te verbinden met je voelen, je sensualiteit, je schoonheid.

Ik verwelkom je in de fascinerende wereld van de gelaatsbehandelingen. Een gelaat aanraken is kostbaar. Aanraking is de eerste taal die we leren en er is niets rustgevender dan een harmonieuze, respectvolle en oprechte aanraking. Dus geen wonder dat een gelaatsverzorging zo een diepe ontspanning biedt.  

 

Alle gelaatsverzorgingen uitgevoerd bij happiskin zijn per definitie huid verbeterend en huid verstevigend. De behandeling geeft oftewel een boost aan de huid of kalmeert de huid.  

Met een aanzienlijke kennis en ervaring op vlak van massage technieken, zal de best mogelijke behandeling aanbevolen worden naargelang je wensen en je huid conditie. Een degelijk advies voor de thuis verzorging van je huid zodat je huid blijft stralen, maakt deel uit van je bezoek aan happiskin.  

De behandelingen 

 

De gelaatsbehandeling - alle behandelingen, tenzij anders aangegeven, houden in dat je huid gereinigd wordt, dat je een gepersonaliseerde massage krijgt afgestemd op jouw wensen en je huid conditie, samen met al de voedende producten die nodig zijn om jouw kostbare huid optimaal te voeden. Na de behandeling ontvang je, tijdens de transitie tijd, een heerlijk kopje VitaJuwel water. De transitie tijd van na je behandeling naar het leven buiten happiskin is belangrijk, het is een beetje zoals de Savasana aan het einde van een yogales.  

Facial Essential Happiness 1.40u: “the signature treatment”  

Een behandeling als geen ander. De Holistische aanpak voor deze gelaatsbehandeling zal vast en zeker indruk maken op jou. De herstellende kracht van diepe relaxatie, dankzij de meerdere massages, heeft een bijzonder positieve invloed op huidherstel, huidverbetering en ons algemeen welzijn. Na deze behandeling voel je je niet alleen herboren, je ziet er ook herboren uit, uitgerust en fris met een prachtige stralende huid. 

Vitaliserende of Kalmerende behandeling + handen massage + hoofd-en oor massage + de transitie tijd: 129,00 €

 

 

Natural Face Lifting 1.15u: 

Deze intensieve huid verstevigende behandeling, is een ware “wake-up call” voor je huid. De zeer specifieke massage technieken zetten je huid aan om meer collageen te produceren wat leidt tot een strakkere huid. Ideaal voor wanneer je het gevoel hebt dat je huid een lifting nodig heeft.

Liftende behandeling + hoofd massage + lymfe drainage + transitie tijd: 119,00 €

 

 

Facial Happiness Express Deluxe 1.15u: 

Een krachtige gelaatsbehandeling dat niet alleen je huid doet herleven, maar je voelt je ook helemaal weer opgeladen met een stralende huid. De bijkomende hoofdmassage laat alle spanningen los en is een toegevoegde waarde voor een optimaal resultaat van een stralende huid.      

Vitaliserende of Kalmerende behandeling + hoofd massage + de transitie  tijd: 112,00 €

 

 

Facial Happiness Express 1u: 

Een relaxerende en deugddoende gelaatsbehandeling. Wanneer huidverzorging je belangrijkste focus is zal deze behandeling precies zijn wat je zoekt. 

Vitaliserende of Kalmerende behandeling + de transitie tijd:  98,00 € 

Vitaliteitsbehandeling 20 minuten:

Je hebt een belangrijk interview, je wil er op je beste uitzien maar merkt dat je huid er zo moe en dof uitziet en wat punch zou kunnen gebruiken? Dan is deze “last-minute” schoonheidsmassage je redding daar deze mini-behandeling elke vermoeid uitziende huid doet stralen! Het resultaat kan tot 2 dagen aanhouden.

Vitaliserende schoonheidsmassage: 45,00 €

*deze behandeling houdt enkel en alleen de Vitaliserende schoonheidsmassage in, je huid wordt dus niet gereinigd. 

 

Huid consultatie 20 à 30 minuten:

Informatief en leerrijk, na deze consultatie weet jij precies welke producten jouw huid nodig heeft en welke dagelijkse verzorgingsroutine voor jouw kostbare huid het meest geschikt is. 

Huid evaluatie: 30,00 €

*bij aankoop of bestellen van min. 50,00 € aan producten na de huid consultatie recupereer je 15,00 €

 

 

Huid verzorging voor tieners (tot 17 jaar) in twee stappen

 

1. Huid consultatie 20 à 30 minuten:

Deze eerste en essentiële stap is informatief en leerrijk, na deze consultatie weet jij precies welke producten jouw huid nodig heeft en welke dagelijkse verzorgingsroutine voor jouw kostbare huid het meest geschikt is. Deze stap is cruciaal voor een gezonde en correct verzorgde huid. Na min. 1 maand gebruik van de producten doen we een re-evaluatie en nemen we eventueel een afspraak voor een gelaatsverzorging. 

Huid evaluatie: 30,00 €

*bij aankoop of bestellen van min. 50,00 € aan producten na de huid consultatie recupereer je 15,00 €

 

2. Facial Essential Care Teenager 1u (tot 17 jaar.)

Na minstens 1 maand gebruik van de aanbevolen producten heeft jouw huid mogelijk nog extra ondersteuning nodig. Of je wenst graag een beter begrip/ gevoel te hebben van hoe je correct je huid hoort te reinigen. Dan is deze gelaatsverzorging een absolute meerwaarde voor jou. 

Reinigende of Kalmerende behandeling: 76,00 € 

*in geval van veel onzuiverheden kunnen er extra kosten aangerekend worden