Start       Behandelingen        Testimonials        Contact        Nieuws        Online store

Gelaatsbehandelingen

Een gelaatsbehandeling is een bijzonder moment, het is een Kunst, een schoonheidsritueel.

Een gelaat aanraken is kostbaar. Aanraking is de eerste taal die we leren en er is niets rustgevender dan een harmonieuze, respectvolle en oprechte aanraking. Het is bewezen dat onder andere aanraking zorgt voor de aanmaak van het hormoon oxytocine, dat een geluksgevoel teweegbrengt en stress, angst en pijn verminderd.

Alle gelaatsverzorgingen uitgevoerd bij HAPPISKIN zijn massage behandelingen, 

vandaar dus per definitie therapeutisch en huid vitaliserend.

Nathalie heeft een sterk aanvoelen in contact met je huid. Samen met een aanzienlijke kennis en ervaring op vlak van massage technieken, zal Nathalie de best mogelijke behandeling aanbevelen naargelang je huid conditie en waar je behoefte aan hebt.

Zo wordt de diepgaande kennis intuïtief toegepast. 

De behandelingen 

De gelaatsbehandeling - alle behandelingen, tenzij anders aangegeven, houden in dat je huid gereinigd wordt, dat je een gepersonaliseerde massage krijgt afgestemd op jouw wensen en je huid conditie, samen met al de voedende producten die nodig zijn om jouw kostbare huid optimaal te voeden. 

*alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Facial Essential Happiness 1.40u: “The Signature Treatment”  

Een behandeling als geen ander. De Holistische aanpak voor deze gelaatsbehandeling zal vast en zeker indruk maken op jou. De herstellende kracht van diepe relaxatie, dankzij de meerdere massages, heeft een bijzonder positieve invloed op huidherstel, huidverbetering en ons algemeen welzijn. Na deze behandeling voel je je niet alleen herboren, je ziet er ook herboren uit, uitgerust en fris met een prachtige glow. 

Vitaliserende en/of Verzachtende massage behandeling + luxueus masker + hoofd-en oor massage + de transitie tijd:

  • Met LE PURE: 100% biologische actieve en alleen fysiek verwerkte, ongemodifiëerde ingrediënten. Het meest zuivere en efficiënte  superfood voor de huid: 149 €

  • Met DR. BAUMANN: bionome producten. A special kind of Beauty care: 139 €

 

Natural Face Lifting 1.15u: 

Deze intensieve huid verstevigende behandeling, is een ware “wake-up call” voor je huid. De zeer specifieke massage technieken zetten je huid aan om meer collageen te produceren wat leidt tot een strakkere huid. Ideaal voor wanneer je het gevoel hebt dat je huid een lifting nodig heeft.

Liftende massage behandeling + hoofd massage + lymfe drainage + transitie tijd:

 

  • Met LE PURE: 100% biologische actieve en alleen fysiek verwerkte, ongemodifiëerde ingrediënten. Het meest zuivere en efficiënte  superfood voor de huid: 139 €

Facial Happiness Express Deluxe 1.15u: 

Een krachtige gelaatsbehandeling dat niet alleen je huid doet herleven, maar je voelt je ook helemaal weer opgeladen met een stralende huid. De bijkomende hoofdmassage laat alle spanningen los en is een toegevoegde waarde voor een optimaal resultaat van een stralende huid.      

Vitaliserende of Verzachtende massage behandeling + hoofd massage + de transitie  tijd: 

  • Met LE PURE: 100% biologische actieve en alleen fysiek verwerkte, ongemodifiëerde ingrediënten. Het meest zuivere en efficiënte  superfood voor de huid: 132 €​​

  • Met DR. BAUMANN: bionome producten. A special kind of Beauty care: 122 €

Facial Happiness Express 1u: 

Een relaxerende en deugddoende gelaatsbehandeling. Wanneer huidverzorging je belangrijkste focus is zal deze behandeling precies zijn wat je zoekt. 

Vitaliserende en/of Verzachtende massage behandeling + de transitie tijd:  

  • Met LE PURE: 100% biologische actieve en alleen fysiek verwerkte, ongemodifiëerde ingrediënten. Het meest zuivere en efficiënte  superfood voor de huid: 129 €

  • Met DR. BAUMANN: bionome producten. A special kind of Beauty care: 119 €

Vitaliteitsbehandeling 20 minuten:

Je hebt een belangrijk interview, je wil er op je beste uitzien maar merkt dat je huid er zo moe en dof uitziet en wat punch zou kunnen gebruiken? Dan is deze “last-minute” schoonheidsmassage je redding daar deze mini-behandeling elke vermoeid uitziende huid doet stralen! Het resultaat kan tot 2 dagen aanhouden.

Vitaliserende schoonheidsmassage: 45,00 €

*deze behandeling houdt enkel en alleen de Vitaliserende schoonheidsmassage in, je huid wordt dus niet gereinigd. 

 

Huid consultatie 20 à 30 minuten:

Informatief en leerrijk, na deze consultatie weet jij precies welke producten jouw huid nodig heeft en welke dagelijkse verzorgingsroutine voor jouw kostbare huid het meest geschikt is. 

Huid evaluatie: 30,00 €

*bij aankoop of bestellen van min. 50,00 € aan producten na de huid consultatie recupereer je 15,00 €

 

 

Huid verzorging voor tieners (tot 17 jaar) in twee stappen

1. Huid consultatie 20 à 30 minuten:

Deze eerste en essentiële stap is informatief en leerrijk, na deze consultatie weet jij precies welke producten jouw huid nodig heeft en welke dagelijkse verzorgingsroutine voor jouw kostbare huid het meest geschikt is. Deze stap is cruciaal voor een gezonde en correct verzorgde huid. Na min. 1 maand gebruik van de producten doen we een re-evaluatie en nemen we eventueel een afspraak voor een gelaatsverzorging. 

Huid evaluatie: 30,00 €

*bij aankoop of bestellen van min. 50,00 € aan producten na de huid consultatie recupereer je 15,00 €

 

2. Facial Essential Care Teenager 1u (tot 17 jaar.)

Na minstens 1 maand gebruik van de aanbevolen producten heeft jouw huid mogelijk nog extra ondersteuning nodig. Of je wenst graag een beter begrip/ gevoel te hebben van hoe je correct je huid hoort te reinigen. Dan is deze gelaatsverzorging een absolute meerwaarde voor jou. 

Reinigende en/of Verzachtende massage behandeling: 96,00 € met de bionome Classic producten lijn van Dr. Baumann. 

Met LE PURE: 107 €

*in geval van veel onzuiverheden kunnen er extra kosten aangerekend worden