Antwoorden op eczeem, psoriasis, acne, wallen onder je ogen en overige huid aandoeningen

Bijgewerkt: 29 jan 2020

De holistische visie is een visie die begrijpt dat de huid een orgaan is, met vele functies waaronder dermatoxinen naar de oppervlakte brengen zodat ze het lichaam kunnen verlaten. De huid, net zoals elke cel in ons lichaam is verbonden met elkaar, met onze algemene gezondheidstoestand. Wanneer er een onevenwicht is zoals virussen, bacteriën die zich een plaats hebben weten bemachtigen in ons lichaam zal dat ook via de huid te zien zijn.


Je mag er van uitgaan, dat je lichaam, je lever, ALTIJD alles doet om jou te beschermen, onder eender welke omstandigheden. Maar onze lever krijgt veel te verwerken in deze moderne geïndustrialiseerde tijden. Het goede nieuws is, dat je kan leren hoe je zorg draagt voor je lever, voor je lichaam. En eens je het weet, dan pas kan je een keuze maken.


Ik wens je een uitstekende gezondheid toe!


Tekst uit het boek: Medical Medium Liver Rescue van Anthony William


Wat gaat er schuil achter je huid aandoening?


Zoals ik al heb gezegd, zijn verschillende soorten huid aandoeningen afkomstig van verschillende lastpakken in de lever die verschillende soorten brandstof voor ziekteverwekkers aanleveren:


• eczeem is een combinatie van half koper en half kwik met een virus, meestal EBV (Ebstein Barr virus)

• psoriasis is een combinatie van ongeveer driekwart koper en één kwart kwik met een visus, meestal EBV

• rosacea is meestal op kwik gebaseerd, waarbij dat kwik zowel aanwezig is in de lever als in de dunne darm, plus een virus, meestal EBV

• lupusachtige uitstlag is ook op kwik gebaseerd, deze keer met meer betrokkenheid van EBV

• ouderdomsvlekken worden veroorzaakt door dermatoxinen die voor de helft bestaan uit gemethyleerd aluminium en voor de andere helft uit een mengsel van gemethyleerd cadmium, nikkel, look en kwik. Verschillende soorten ouderdomsvlekken hangen af van de samenstelling van dat laatste mengsel.

• lichen sclerosis is het gevolg van een virus in de lever dat koper, kwik en geërfde DDT-sporen eet.

• vitiligo is ook een virale aandoening - niet genetisch of het lichaam dat zichzelf aanvalt. Deze aandoening verschilt van aandoeningen met uitslag. Hier tasten dermatoxinen de cellen aan die huidpigment produceren die hypergevoelig zijn voor deze gifstoffen.

• seborroïsche dermatitis komt voort uit een toxische lever. In dit geval is er geen verband met een virus; het probleem wordt niet veroorzaakt door een ziekteverwekker. De oorzaak is een lever die van alles een beetje te veel bevat en ook op het punt staat in het voorstadium van leververtering te komen.

• cellulitis komt voort uit een combinatie van streptokokken en dermatoxinen. De streptokokken zijn ontsnapt en terechtgekomen in onderhuidse lymfvaten. De interactie van de bacteriën met dermatoxinen die uit de lever komen en afkomstig zijn uit een virus daar, veroorzaakt deze specifieke huidaandoening.


Acne

Wanneer acne aanwezig is, wil dat zeggen dat de lever een chronische laaggradige hoeveelheid Streptokokken herbergt. Deze bacteriën wonen in het orgaan als de lever er een overvloed van voedsel voor heeft. Eén van hun favoriete brandstoffen is antibiotica - en antibiotica behoren tot de grootste vijanden van de lever. Het komt er op neer dat voeding een heel belangrijke rol zal spelen bij het aanpakken van acne.


Voor alle kostbare informatie uit dit hoofdstuk waardoor je inzicht krijgt in acne, streptokokken, hoe acne gevormd wordt en wat hun favoriete route is ter verspreiding in het lichaam, verwijs ik je graag naar het boek "the Liver Rescue" Daar vind je ook alle informatie in terug om te helen, je mooie huid terug te krijgen en je gezonder dan ooit te voelen.
52 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven