HAPPISKIN VERHUIST!


Ik wens je van harte welkom in de nieuwe tijdelijke “thuis” van HAPPISKIN!

Dit is vermoedelijk even verrassend voor jou als het was voor mij, maar dit kon in geen beter jaar als deze gebeuren.

Het gebouw is verkocht en de nieuwe eigenaars zullen de panden zelf benutten. Gezien het feit dat ze de renovaties aanvatten vanaf februari, en het nu onlogisch is om te investeren in een nieuw pand gezien de huidige toestanden, heb ik besloten om HAPPISKIN tijdelijk onder te brengen in mijn “sanctuary”, de plaats die ik benut om te herbronnen, te rusten, lezen, waar ik geniet van tijd met mezelf door te brengen in het algemeen. Ik stuur je weldra een sfeervideo van deze plek!

Het is een andere setting en een “huiselijke goed gevoel plek”, waar je zo goed als bij het binnen komen tot rust begint te komen. Het is zoals bij mij thuis komen. Een bijkomend voordeel is de gratis en makkelijke parking in de straat en op maar 3 km van het huidige adres. Het officiële adres wordt tijdig gecommuniceerd.

Gezien de andere setting en mogelijkheden die hieraan verbonden zijn, zal ik focussen op wat ik het beste doe en dat zijn de therapeutische gelaatsmassages. Dus geen Beauty Extra’s meer en volledige toewijding op welzijn en Natuurlijke Huid Vitaliserende behandelingen.

Ik blijf werken met LE PURE, niet alleen omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding hebben, ze zijn ook zuiver biologisch en het geeft me een goed gevoel, te voelen dat het beter is voor mijn gezondheid en huid, gezien ik toch de ganse dag met producten werk, maar ze zijn ook beter voor jouw gezondheid en je huid en ik steun met hart en ziel gepassioneerde biologische boeren die zeer hoge standaardeisen hebben aangaande een eerlijk hoog kwalitatief product te telen, en die werken in eerbied met de Aarde en de elementen.

Ze zijn gemaakt met liefde, van A tot Z. En waneer je LE PURE koopt, betaal je voor uitstekende prijs/kwaliteit uitwisseling, iets dat we nogal riskeren te vergeten in deze “consumerende wegwerpmaatschappij zoekend voor de goedkoopste made in China goederen” deals, of waar we verblind zijn door de Hollywood sterren en indrukwekkende slogans.

Ik blijf ook de gelaatsbehandelingen met Dr. Baumann aanbieden. De aanpassingen zullen weldra gemaakt worden op de website. Likami behandelingen zijn mogelijk tot wanneer de voorraad op is. Het blijft een mooi merk maar een mens dient keuzes te maken en dat is wat ik doe.

Van Likami gesproken, er zijn mooie uitverkoop aanbiedingen op mijn online store momenteel met kortingen van -20% tot -41% op Likami, Chakra oils en Fab Brows. De uitverkoop vind je hier terug

De heropstart is voorzien voor Februari (indien toegelaten) daar januari de “verhuismaand en alles wat daar bij komt kijken” is. Het is wel al mogelijk je afspraak vast te leggen via het online reservatie systeem. Hou rekening met de aanpassingen die nog zullen gebeuren. 🏻

Ik kijk er naar uit om dit nieuwe avontuur met je aan te gaan! Sommige van jullie gaan al terug vanaf de start van HAPPISKIN, toen nog thuis. Dat dateert al van zo’n 7 jaar terug. Het spreekt voor zich dat ik echt hartpijn voelde toen ik tot het besef kwam dat wat was niet meer is, en wanneer ik bij HAPPISKIN ben voel ik het verdriet soms nog opkomen. Dat hoort nu eenmaal bij verandering, het loslaten van het leven zoals we het tot nu toe kenden. Ik ben dankbaar voor al de steun die ik krijg en voor de transparante manier waarop de nieuwe eigenaars met me communiceren.

Grote verandering komen met groei, dat heb ik dit jaar diep ervaren. Voor nu wens ik je een heerlijke “hygge” Kerst en een heldere, liefdevolle jaarwisseling. ️

ps: verwacht de sfeer video van de nieuwe tijdelijke thuis van HAPPISKIN gauw

Gelukkig Nieuw Jaar Nathalie 🥳

14 keer bekeken0 reacties