Nieuwsbrief editie Februari

OPENING - NIEUWE LOCATIE EN TOEGANG

HAPPISKIN gaat weer open vanaf woensdag 3 maart en dit op de nieuwe tijdelijke locatie.

Het nieuwe adres is: Leon Soetemanslaan 1, 3080 Tervuren. Je komt tot "The little house on the prairie" via de poort die toegang geeft naar de tuin. De video volgt gauw!


NIEUWE OPENINGSDAGEN -EN TIJDEN

De nieuwe openingsdagen zijn ma - wo - vrij - za

Gesloten op di en do

De nieuwe opening-aanpassingen zijn altijd in het kader van de best mogelijke kwaliteit te garanderen. Dit is op zijn best wanneer er balans is en ik tijd overhoud om mijn tijd optimaal te verdelen tussen mezelf, het moederschap en ondernemer. Hoe hoger mijn energie en "good feels", hoe sterker mijn daadkracht, hartcoherentie en creativiteit.

Je kan telkens kiezen tussen een afspraak in de voor- of namiddag. Ik verheug me ontzettend op ons weerzien!


AANPASSING SIGNATURE TREATMENT

De huidige infrastructuur brengt met zich mee dat de Signature treatment aangepast dient te worden. De hand massage zal vervangen worden door een deugdzaam Beauty-masker, aangepast aan de behoeften van je huid. De behandeling zit nog in zijn laatste test-fase, ik ben mijn zus dan ook zeer dankbaar voor de testpersoon te willen zijn, wat een opoffering. ;-)

Het spreekt voor zich dat er alleen natuurlijke, voedzame grondstoffen worden gebruikt om je masker samen te stellen.


TERMS & CONDITIONS

Bij het maken van een afspraak zal je een bijgevoegde tekst vinden die gelezen en aanvaard dient te worden om effectief een afspraak te kunnen maken. Ik dank je voor je begrip.


DE LANGVERWACHTE VIDEO

De verhuis bracht veel meer met zich mee dan ik me voorgesteld had. Nu wachten op een heerlijk zonnetje om je de nieuwe locatie te tonen, zodat het al enigszins vertrouwt aanvoelt voor je eerste fysieke bezoek.


CLAUDIA CHANTAL ZACKARIYA

Ik heb het immense genoegen je voor te stellen aan mijn Facelift Yoga teacher en mentor. Deze wijze vrouw heeft nu haar Youtube kanaal "Radiant Health Boost". Hier deelt ze korte en efficiënte Facelift Yoga videos. Neem zeker een kijkje en abonneer je om geen video meer te missen.

Zelf heb ik vele Imagery - Dreamwork sessies genoten bij Claudia die cruciaal zijn geweest in mijn evolutie. Claudia biedt one on one sessies aan om onder andere emoties, stress enzovoort aan te pakken, alsook Facelift Yoga sessies.

Je kan haar contacteren via claudiachantalzackariya@gmail.com of via Facebook, Instagram of Whatsapp (+32 484 17 57 60)


Claudia has been in the health, wellness & transformational therapy fields for over 20 years. Trained in shiatsu, herbalism, Ayurveda, yoga, dream and imagery work. She is the creator of an award winning luxury Serendip Spa and her own Facelift Yoga protocol.FACELIFT YOGA BIJ HAPPISKIN

Uiteraard biedt HAPPISKIN ook nog steeds de one on one alsook de groepssessies Facelift Yoga aan. Lees hier alles over Facelift Yoga en reserveer hier je gepersonaliseerde sessie.PRODUCT IN DE KIJKER

Eerder een verkwikkend Beauty Ritueel dat ik graag met je deel, namelijk het stoombad ritueel.

Voorbereiding:


stap 1: neem je producten bij de hand. Ik gebruik hier de ongeëvenaarde, briljante biologische producten van LE PURE

stap 2: reinig je huid met Detox Deluxe

stap 3: doe een zachte scrub met True Revelation


Het stoombad:

Je hebt nodig:

  1. een een halfgrote kom, liefst in een natuurlijk materiaal als porselein, loodvrij glas of aardewerk. Indien je dat niet hebt, metaal kan ook. Geen plastiek gezien de hoge temperatuur van het water.

  2. gekookt water

  3. 2 grote badhanddoeken

  4. rozenblaadjes, lavendelbuds, of gedroogde bloemen of kruiden naar keuze

  5. eventueel een essentiele olie naar keuze

  6. een stille en veilige plek
Zorg voor een stevige oppervlakte om je kom op te plaatsen (ik zet er altijd een dikke grote badhanddoek onder om de oppervlakte te beschermen van de hitte en om mijn armen op de handdoek te kunnen rusten, is hoger en beter) Doe de bloemen in de kom, giet langzaam het kokend water in de kom, niet te veel, en voeg dan eventueel een druppel essentiële olie toe.


Neem nu plaats aan tafel of waar je kom staat, breng de kom zo kort mogelijk naar je toe maar op een veilige en stabiele plaats, plaats je gelaat/hoofd boven de kom en leg de overige grote handdoek over je hoofd en kom, zodat je een klein grotje creëert. Sluit je ogen, ontspan je lichaam, en adem rustig in en uit. Adem in via de neus en bij grote zuchten, adem uit via de mond.


Blijf zo'n 5 minuten, let op om je hoofd zo recht mogelijk te houden dat je geen spanning in de nek of rug creëert.


Na het stoombad

Verwijder na 5 minuten de handdoek, plaats de kom weg van je, neem nu je Velvet Hydration bij de hand, spuit royaal, neem alle geuren op en breng dan je Midnight Rejuvenation (weldra weer in stock) aan of Smoot Addiction. (ook weldra weer in voorraad)


Sluit eventueel af met nog enkele nekspier oefeningen of begin met je Facelift yoga oefeningen. De videos van Claudia zijn de perfecte begeleiding.


Veel plezier en Namaste!

Recente blogposts

Alles weergeven