top of page

Start       Behandelingen        Testimonials        Contact        Nieuws        Online store

Beauty begins the moment you decide to be yourself. - Coco Chanel-8.png

happiskin 

Nathalie Otten
Liefde & Relatie coach
Gelaat massage therapeute

"Het leven staat geschreven op het gelaat" wordt al wel eens gezegd.

Dat merken we duidelijk met ouder worden, of wanneer we ons goed voelen, of wanneer we veel zorgen hebben. Wat  het ook moge zijn, het zal te zien zijn aan ons.

Als je nagaat dat elke emotie uitgedrukt wordt met oa. de gelaatsspieren, dat emoties/ trauma zich ook kunnen vastzetten, is het begrijpelijk dat we eigenlijk heel veel spanning vasthouden in het gelaat. Je kan je voorstellen hoe heilzaam, diepgaand en deugddoend  dat  een massage op het gelaat is.

Een gelaatsmassage masseert de spanningen beetje bij beetje weg waardoor je er weer ontspannen gaat uitzien en je je ook zo gaat voelen. Het werkt ook, volgens de Oosterse kennis die zegt dat er vele organen en meridianen in het gelaat weerspiegeld zitten, op het harmoniseren van de werking tussen de organen onderling dankzij het stimuleren van deze punten of energie banen. Ook zorgt een gelaatsmassage voor een optimale bloed circulatie waardoor opgehoopte toxines afgevoerd worden en je huid opnieuw doet stralen.

Een gelaatsmassage zal je altijd beter doen voelen en uitzien en dat kan tot 3 weken aanhouden. 

"Dankzij de  combinatie van jarenlange yoga beoefening, innerlijk werk en een rijke ervaring op vlak van massage technieken, heeft Nathalie het masseren tot een kunst verheven.  Zo kan zij een massage op maat aanbieden met onmiddellijke resultaten die op langere termijn doorwerken."

Ik ontmoet je graag bij HAPPISKIN.

Nathalie 

Certificats 1.jpeg

BLOG

WHAT PEOPLE SAY

Martine Reyners

De meest overheerlijke gelaatsverzorging ooit! Het had een erg diepe ontspannende werking, en de handen van Nathalie zijn magisch.

Varinder Khambay

Nathalie just radiates with positive energy. Her signature massage is incredible. I always leave feeling relaxed and my skin looks so good. As I tell her, she has magic hands. I wouldn’t go anywhere else. Thank you Nathalie. ❤️

Ann Pattyn

Een gelaatsverzorging door Nathalie is vanaf de eerste minuut een intense en zalige beleving, zoveel ervaring en engagement is uniek! 

bottom of page