Start       Behandelingen        Events        Contact        Nieuws        Online store

Gelaatsbehandelingen

Een gelaatsbehandeling is een bijzonder moment, het is een Kunst, een schoonheidsritueel.

Een gelaat aanraken is kostbaar. Aanraking is de eerste taal die we leren en er is niets rustgevender dan een harmonieuze, respectvolle en oprechte aanraking. Het is bewezen dat onder andere aanraking zorgt voor de aanmaak van het hormoon oxytocine, dat een geluksgevoel teweegbrengt en stress, angst en pijn verminderd.

Alle gelaatsverzorgingen uitgevoerd bij HAPPISKIN zijn massage behandelingen, 

vandaar dus per definitie therapeutisch en huid vitaliserend.

Nathalie heeft een sterk aanvoelen in contact met je huid. Samen met een aanzienlijke kennis en ervaring op vlak van massage technieken, zal Nathalie de best mogelijke behandeling toepassen naargelang je huid conditie

en waar je behoefte aan hebt. 

*Voeg de extra service Beauty Specials toe aan je afspraak: epilaties van het gelaat en kleuren van de wenkbrauwen 

De behandelingen 

De gelaatsbehandeling - alle behandelingen (behalve de Gepersonaliseerde Verjongende gelaatsmassage behandelingen) houden in dat je huid gereinigd wordt, dat je een gepersonaliseerde massage krijgt afgestemd op jouw wensen en je huid conditie, samen met al de voedende producten die nodig zijn om jouw kostbare huid optimaal te voeden. 

*alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

De Academie (weldra meer info!)

HAPPISKIN evolueert alsmaar meer naar het ten volle bekrachtigen van de mens. Als professional leg ik me toe op het ontwikkelen van de Academie, waar jij, op je eigen tempo, alles kan leren om de conditie van jouw huid optimaal te houden op eender welke leeftijd.  Ook krijg je een gepersonaliseerd advies voor de verzorging van je huid thuis, want wat je elke dag doet bepaalt zo goed als alles.

De Gelaatsmassages als perfecte aanvulling op jouw dagelijkse huidverzorging thuis.

Forever Young 45 minutes 

Geniet de geweldige effecten van deze vitaliserende massage. Gedurende deze behandeling gaat de aandacht uit naar het stimuleren van de energie en bloed doorstroming, wat de huid aanzet om collageen te produceren. Tijdens de behandeling wordt een aangepast massage product gekozen voor jou. Een perfecte aanvulling op jouw dagelijkse huidverzorging thuis.

Forever Young treatment: 75 €

Flash behandeling 20 minuten:

Je hebt een belangrijk interview, je wil er op je beste uitzien maar merkt dat je huid er zo moe en dof uitziet en wat punch zou kunnen gebruiken? Dan is deze “Flash” behandeling  je redding daar deze mini-behandeling elke vermoeid uitziende huid doet stralen! Het resultaat kan tot minstens 2 dagen aanhouden. Kom alsjeblieft met een zuivere gereinigde huid. Tijdens de behandeling wordt een aangepast massage product gekozen voor jou.

Flash behandeling: 45,00 € 

 

Verkwikkende en Verjongende Gelaatsbehandelingen  

Deze verfijnde en unieke gelaatsbehandelingen werken diep door, ze hebben een transformerende en regenererende kracht. Ook brengen ze het zenuwstelsel tot rust waardoor je een gevoel van diepe ontspanning en welzijn ervaart. 

Facial Essential Happiness 1.45u: “The Signature Treatment”  

Een behandeling als geen ander. De Holistische aanpak voor deze gelaatsbehandeling zal vast en zeker indruk maken op jou. De herstellende kracht van diepe relaxatie, dankzij de meerdere massages, heeft een bijzonder positieve invloed op huidherstel, huidverbetering en ons algemeen welzijn. Na deze behandeling voel je je niet alleen herboren, je ziet er ook herboren uit, uitgerust en fris met een prachtige glow. 

Vitaliserende en/of Verzachtende massage behandeling + een luxueus masker in combinatie met een energetische behandeling + hoofd-en oor massage + de transitie tijd:

  • Met LE PURE: 100% biologisch actieve en alleen fysiek verwerkte, ongemodifiëerde ingrediënten. Absoluut de meest zuivere en efficiënte voeding  voor de huid: 160 € 

'

  • Met DR. BAUMANN: bionome producten. A special kind of Beauty care: 149 € 

 

Natural Face Lifting 1.20u: 

Deze intensieve huid verstevigende behandeling, is een ware “wake-up call” voor je huid. De zeer specifieke massage technieken zetten je huid aan om meer collageen te produceren wat leidt tot een strakkere huid. Ideaal voor wanneer je het gevoel hebt dat je huid een lifting nodig heeft.

Liftende massage behandeling + hoofd massage + lymfe drainage + transitie tijd:

 

  • Met LE PURE: 100% biologisch actieve en alleen fysiek verwerkte, ongemodifiëerde ingrediënten. Absoluut de meest zuivere en efficiënte voeding voor de huid: 145 €​ 

Facial Happiness Express Deluxe 1.15u: 

Een krachtige gelaatsbehandeling dat niet alleen je huid doet herleven, maar je voelt je ook helemaal weer opgeladen met een stralende huid. De bijkomende hoofdmassage laat alle spanningen los en is een toegevoegde waarde voor een optimaal resultaat van een stralende huid.      

Vitaliserende of Verzachtende massage behandeling + hoofd massage + de transitie  tijd: 

  • Met LE PURE: 100% biologisch actieve en alleen fysiek verwerkte, ongemodifiëerde ingrediënten. Absoluut de meest zuivere en efficiënte  voeding voor de huid: 139 €​​ 

  • Met DR. BAUMANN: bionome producten. A special kind of Beauty care: 129 € 

Facial Happiness Express 1u: 

Een relaxerende en deugddoende gelaatsbehandeling. Wanneer huidverzorging je belangrijkste focus is zal deze behandeling precies zijn wat je zoekt. 

Vitaliserende en/of Verzachtende massage behandeling + de transitie tijd:  

  • Met LE PURE: 100% biologisch actieve en alleen fysiek verwerkte, ongemodifiëerde ingrediënten. Absoluut de meest zuivere en efficiënte  voeding voor de huid: 129 €​ 

  • Met DR. BAUMANN: bionome producten. A special kind of Beauty care: 119 € 

Gratis Tiener Consultatie 

Onze Kinderen zijn Heilig, het is dan ook met immens plezier dat ik Tieners gratis advies geef. Het kan gevoelig liggen om als ouder huid advies te geven aan je tiener. Een specialist consulteren wordt doorgaans makkelijk aanvaard en het gegeven advies wordt eerder toegepast.  Voel je van harte welkom!