top of page

Gelaatsbehandelingen

Een gelaatsbehandeling is een bijzonder moment, het is een Kunst, een schoonheidsritueel.

Een gelaat aanraken is kostbaar. Aanraking is de eerste taal die we leren en er is niets rustgevender dan een harmonieuze, respectvolle en oprechte aanraking. Het is bewezen dat onder andere aanraking zorgt voor de aanmaak van het hormoon oxytocine, dat een geluksgevoel teweegbrengt en stress, angst en pijn verminderd.

Alle gelaatsverzorgingen uitgevoerd bij HAPPISKIN zijn massage behandelingen, 

vandaar dus per definitie therapeutisch en huid vitaliserend.

Nathalie heeft een sterk aanvoelen in contact met je huid. Samen met een aanzienlijke kennis en ervaring op vlak van massage technieken, zal Nathalie de best mogelijke behandeling toepassen naargelang je huid conditie

en waar je behoefte aan hebt. 

*Voeg de extra service Beauty Specials toe aan je afspraak: epilaties van het gelaat en kleuren van de wenkbrauwen 

De behandelingen 

De gelaatsbehandeling - alle behandelingen (behalve de behandelingen korter dan 1u) houden in dat je huid gereinigd wordt, dat je een gepersonaliseerde massage krijgt afgestemd op maat van je huid en je wensen, samen met al de voedende producten die nodig zijn om jouw kostbare huid optimaal te voeden. 

*alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

De Academie

Als  professionele ben ik verheugd om jou te bekrachtigen met  know-how en kennis. Je wordt je eigen pro om gelaat massages en cupping bij jezelf toe te passen en zo je schoonheid en welzijn in eigen handen te nemen, want wat je dagelijks doet is wat al het verschil maakt. 

NIEUW! Gelaat Cupping behandeling 1u

Kom en ontdek deze nieuwe behandeling, klik hier om er meer te leren over deze in oude helende tradities gewortelde techniek. Deze diep ontspannende techniek verjeugdigd niet alleen je huid, het steunt ook een indirect je organen en werkt heel goed om de spanningen die je mogelijk in het gelaat vasthoudt los te laten.

Deze behandeling bestaat uit een gelaatsmassage, gevolgd door de cupping behandeling, vloeit daarna over naar een diep ontspannende acupressuur behandeling en alsof dat nog niet genoeg is, wordt de behandeling beëindigd met een korte hoofd- en oormassage. 

Gelaat Cupping behandeling: 120 €

Word pro in Gelaat Cupping bij jezelf toe te passen 30 minuten

Haal het meeste uit je Gelaat Cupping met de  Starter Kit.

Koop je cups bij  HAPPISKIN en leer onder mijn begeleiding de op maat gepersonaliseerde 6-stappen protocol in alle vertrouwen bij jezelf toepasen.

De starter kit: de BPA-vrije Facial cups + de gecertifieerde biologische gelaat cupping olie  + het aanleren van het  6-stappen protocol onder mijn begeleiding: 99€

Forever Young 45 minutes 

Geniet de geweldige effecten van deze vitaliserende massage. Gedurende deze behandeling gaat de aandacht uit naar het stimuleren van de energie en bloed doorstroming, wat de huid aanzet om collageen te produceren. Tijdens de behandeling wordt een aangepast massage product gekozen voor jou. Een perfecte aanvulling op jouw dagelijkse huidverzorging thuis.

Forever Young treatment: 75 €

 

Flash behandeling 20 minuten:

Je hebt een belangrijk interview, je wil er op je beste uitzien maar merkt dat je huid er zo moe en dof uitziet en wat punch zou kunnen gebruiken? Dan is deze “Flash” behandeling  je redding daar deze mini-behandeling elke vermoeid uitziende huid doet stralen! Het resultaat kan tot minstens 2 dagen aanhouden. Kom alsjeblieft met een zuivere gereinigde huid. Tijdens de behandeling wordt een aangepast massage product gekozen voor jou.

Flash behandeling: 45 € 

 

Verkwikkende en Verjongende Gelaatsbehandelingen  

Deze verfijnde en unieke gelaatsbehandelingen werken diep door, ze hebben een transformerende en regenererende kracht. Ook brengen ze het zenuwstelsel tot rust waardoor je een gevoel van diepe ontspanning en welzijn ervaart. 

Facial Essential Happiness 1.45u: “The Signature Treatment”  

Een behandeling als geen ander. De Holistische aanpak voor deze gelaatsbehandeling zal vast en zeker indruk maken op jou. De herstellende kracht van diepe relaxatie, dankzij de meerdere massages, heeft een bijzonder positieve invloed op huidherstel, huidverbetering en ons algemeen welzijn. Na deze behandeling voel je je niet alleen herboren, je ziet er ook herboren uit, uitgerust en fris met een prachtige glow. 

Vitaliserende en/of Verzachtende massage behandeling + een energetische behandeling of gelaatscupping + hoofd-en oor massage + de transitie tijd:

 • Met biologische producten van hoge kwaliteit:  160 € 

'

Natural Face Lifting 1.20u: 

Deze intensieve huid verstevigende behandeling, is een ware “wake-up call” voor je huid. De zeer specifieke massage technieken zetten je huid aan om meer collageen te produceren wat leidt tot een strakkere huid. Ideaal voor wanneer je het gevoel hebt dat je huid een lifting nodig heeft.

Liftende massage behandeling + hoofd massage + lymfe drainage + transitie tijd:

 

 • Met biologische. producten van hoge kwaliteit: 145 €​ 

Facial Happiness Express Deluxe 1.15u: 

Een krachtige gelaatsbehandeling dat niet alleen je huid doet herleven, maar je voelt je ook helemaal weer opgeladen met een stralende huid. De bijkomende hoofdmassage laat alle spanningen los en is een toegevoegde waarde voor een optimaal resultaat van een stralende huid.      

Vitaliserende of Verzachtende massage behandeling + hoofd massage + de transitie  tijd: 

 • Met biologische producten van hoge kwaliteit: 139 €​​ 

Facial Happiness Express 1u: 

Een relaxerende en deugddoende gelaatsbehandeling. Wanneer huidverzorging je belangrijkste focus is zal deze behandeling precies zijn wat je zoekt. 

Vitaliserende en/of Verzachtende massage behandeling + de transitie tijd:  

 • Met biologische producten van hoge kwaliteit: 119 €​ 

Add-ons bij alle gelaatsbehandelingen:

 • epilatie bovenlip 9 €

 • epilatie kin 9 €

 • epilatie bovenlip + kin 15 €

 • epilatie wenkbrauwen 10 €

 • vormgeving wenkbrauwen 19 €

 • kleuren wenkbrauwen 19 €

 • gelaatscupping 15 €

 • gelaatsacupresssuur 15 €

 • gelaatsreflexologie 15 €

Gratis Tiener Consultatie 

Onze Kinderen zijn Heilig, het is dan ook met immens plezier dat ik Tieners gratis advies geef. Het kan gevoelig liggen om als ouder huid advies te geven aan je tiener. Een specialist consulteren wordt doorgaans makkelijk aanvaard en het gegeven advies wordt eerder toegepast.  Voel je van harte welkom! 

bottom of page