top of page

Start       Behandelingen        Testimonials        Contact        Blog        Online store

Facelift Yoga

Symmetrie - Vitaliteit - Uitgerustheid 

Wat is schoonheid?

 

De legende van schoonheid: Cosmeos is een mythische Griekse godin wiens naam  harmonie en balans betekent:

Ze belichaamt stralende gezondheid dat vloeit vanuit een kern van innerlijke vrede.

Ze wil niet verstoppen wie ze is maar het eerder bekrachtigen en toelaten om haar innerlijke schoonheid te laten stralen. 

Klassiek gezien, zijn er 3 voornaamste karakteristieken die toegeschreven worden aan schoonheid: 

Symmetrie

Vitaliteit

Uitgerustheid 

Facelift yoga Is een unieke combinatie van oefeningen die ontwikkeld zijn om de spieren van het gelaat te verstevigen terwijl het de zichtbaarheid van de rimpels verzacht en het de textuur en uitstraling van de huid verfijnt. Gebaseerd op de rijke kennis en ervaringen van de oprichter "Claudia Chantal Zackariya", neemt het de yoga gelaatsoefeningen op, de gelaatsmassage technieken, lymfedrainage, acupressuur  en de schoonheidsrituelen dat in combinatie of apart,  de staat en de conditie van het gelaat wijzigt. 

Daar waar botox en andere agressieve externe behandelingen tegen de integriteit van het lichaam werkt, werkt dit unieke systeem juist samen met de natuur zodat een duurzame gezonde verbinding met het gelaat, ons lichaam, onze emoties en onze energie gemaakt wordt.

  1.  Facelift Yoga houdingen

  2. Facelift massage

  3. Bindweefsel herstel

  4. Acupressuur

  5. Lymfedrainage

  6. De beste schoonheidspraktijken & huidverzorginrsrituelen 

Elke persoon is anders en met zijn/haar eigen levensverhaal. Door onze spiegels te gebruiken en hoe anderen ons zien, zijn we in staat  te zien welke delen meer aandacht  en tijd nodig hebben, en hoe de verscheidene aspecten van het gelaat weer in balans te brengen . 

Facelift yoga is een complete set van natuurlijke technieken dat hun oorsprong vinden in de leer van de oude schoonheidspraktijken en wat meer moderne technologieën. Het werkt in harmonie met het lichaam, de emoties en de energie van het individu. De meerderheid van cosmetica producten geraken niet door de diepere lagen van de huid, ze blijven hoofdzakelijk op de opperhuid of bovenste laag van de huid. Met Facelift Yoga, kunnen we niet alleen op de diepere huidlagen werken, maar hebben we tevens een invloed op de meridianen en het zenuwstelsel, waardoor deze een verbeterde flow van vitaliteit teweegbrengt,  zowel op het gelaat als over het ganse lichaam.

Facelift Yoga wordt als zeer doeltreffend ervaren door mensen die verlamd zijn geweest, die lijden aan hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, tandenknarsen en stress.

Door de beoefening van Facelift Yoga brengen we ons weer in harmonie met ons eigen natuurlijke ritme en evenwicht, en herstellen we de Symmetrie, Vitaliteit en Uitgerustheid. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privé Facelift Yoga Tutorial

Een Facelift Yoga kuur wordt  1x per 2 seizoenen beoefend, van 3 tot max. 6 opeenvolgende weken (het aantal sessies is onmiddellijk gelinkt aan de leeftijd, stress, voeding, gezondheid en slaap)  aan een ratio van 1x/week of een éénmalige tutorial om alles te leren over de Beauty Rituals

1u privé Facelift Yoga sessie bij HAPPISKIN : 84 € 

of reserveer je online Facelift Yoga ZOOM workshop :  80 €

 

 

Groep sessies Facelift Yoga

De kracht van vrouwen samen, die bewust tijd voor zichzelf nemen, via de kunst van schoonheidsrituelen is bijzonder. Tijdens deze intensieve en verrijkende sessie leer je optimaal zorg dragen voor je huid met overheerlijke biologische high-performance producten,  alsook een veelzijdige combinatie van oefeningen en massages onder begeleiding. Een bijzonder moment dat je schenkt aan jezelf en dat niet ongemerkt voorbij gaat!

Twee sessies per jaar zijn geadviseerd.

 

3u durende groep sessie: 165,00 € per persoon en per sessie

Stay tuned voor de volgende groep sessies

4B0C2427-6AA6-4113-AD44-F7D7843DC38D.png
bottom of page