top of page

De Beauty Specials zijn terug - the Beauty Specials are back!
Het is een lang verhaal en misschien schrijf ik er wel is iets over, maar wat nu belangrijk is, is dat ik je opnieuw de Beauty specials kan aanbieden als aanvulling op je behandeling. Dit kan al vanaf de Flash Treatment.


De extras die als add-ons aangeboden worden zijn:

  • epilaties van het gelaat

  • verven van de wenkbrauwen

Indien je deze niet kan reserveren als add-on in het online afspraken systeem, reserveer dan je behandeling en vermeld bij de noties of per email welke je erbij wenst. Het is mogelijk dat ik je dan vraag iets vroeger te komen. Ik kijk ernaar uit lieve klant om je dit opnieuw te kunnen aanbieden.


Veel liefs,

Nathalie

ps: ik ben me bewust dat er veel producten uit voorraad zijn in mijn online winkel, ik ga zeer weldra een bestelling plaatsen bij LE PURE. Nog even en ik kan opnieuw al mijn aandacht geven aan mijn geliefde HAPPISKIN


It's a long story and I just might write about it one day, but what is important for you to know right now is that as of now on, I can offer you the Beauty Specials as an add-on service to your treatment. This starts already with a Flash treatment.


The extras offered as add-ons are:

  • facial epilations

  • tinting of the eyebrows

If it is not possible to book it as an add-on in the online scheduling system, just book your treatment and add a note or per email to let me know which add -on you would like. I might ask you to come earlier. Dearest customer, I am very pleased to be able to offer this to you again.


Much love,

Nathalie

ps: I am aware that my online store looks quit empty but I am putting in an order at LE PURE very soon. Just a little bit of time more and I can give my full attention back to my beloved HAPPISKIN

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page