top of page

Minimum twee weken afwezig- absent for two weeks at the leastLieve lezer, klant, vriendin, met ontzettend veel verdriet zijn we in het afscheid proces van mijn mama. Er is een zeer zeldzame weke delen sarcoom vastgesteld. Het gaat allemaal ontzettend snel. Mijn zus en ik blijven dag en nacht aan haar zijde in het ziekenhuis en we worden warm omringd. Ik neem met mijn familie de tijd om ten volle aanwezig te zijn voor haar en voor onze dochters, en de familie. Vandaag is ze 71 jaar geworden. Ik zal dus zeker en vast de komende twee weken niet bereikbaar zijn. Indien je een afspraak hebt volgende week of de week daarop vraag ik je om je afspraak zelf te verplaatsen 🙏🏻 Heel veel liefs, Nathalie


Dear reader, client, friend, it is with deep sadness that we are in the process of saying goodbye to our mom. A very rare cancer has been diagnosed and it goes incredibly fast. My sister and I are by her side day and night at the hospital and we are being warmly supported. It's her 71st Birthday today. I will not be available for the coming two weeks. If you have an appointment booked within this period, I kindly ask you to reschedule yourself 🙏🏻 Much love, Nathalie

2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Guest
Sep 17, 2022

Lieve Nathalie,

ik wens je heel veel liefde sterkte toe voor de komende tijd

Jacqueline

Like

Guest
Sep 15, 2022

Lieve Nathalie, heel veel sterkte de komende weken. Ruud

Like
bottom of page