top of page

Nieuw bij HAPPISKIN? Laat ik me even aan je voorstellen.


Ik ben Nathalie van HAPPISKIN, gespecialiseerd in harmoniserende manuele gelaatsmassages, waarin ik de kracht en know-how combineer van zowel Oosterse als Westerse technieken zoals Dien Chan, Natural Face Lifiting of bindweefselmassage, Thai massage, Reflexologie, Acupressuur, Lymfedrainage,...en dit alles met de bijzonder kwalitatieve biologische producten van LE PURE. Jaren van toegewijd opleidingen te volgen waaronder de Yoga teacher opleiding dragen elke dag opnieuw bij aan transformerende resultaten, zowel op gevoel als op uitstraling.


De symmetrie van het gelaat komt meer in balans (het vrouwelijke en mannelijke of ontvangen en geven, je open stellen en gezonde grenzen aangeven), de huid straalt en ziet er gladder en steviger uit.

Het is een eer en een geschenk om telkens opnieuw kleine mirakeltjes te mogen verrichten. Heb je vragen voor me, stel ze gerust. #naturalbeauty #natuurlijkeverzorging #natuurlijkehuidverzorging #faceliftyoga #huidverzorging #massage #lepure #lovemyjob #selfcare #motionstories

ps: Ik heb supergoed nieuws aangaande logische en revolutionaire zonnebescherming! Wil je het nu al ontdekken klik dan hier :-)

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page